Sf Nectarie

Centrul de oncologie Sf. Puteti citi mai multe pe.


Primul Canon De Rugaciune Catre Sf Ierah Nectarie Din Eghina Lectura Arhidiacon Adrian Mazilita Youtube Catre Lectura

Nectarie O preasfinte si intru tot laudate mare facatorule de minuni Nectarie primeste aceasta putina rugaciune de la noi nevrednicii robi caci catre tine ca de la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic folositor si ajutator preaminunat scapand si catre sfant chipul icoanei tale privind cu lacrimi fierbinti ne rugam tie.

Sf Nectarie. O preasfinte și întru tot lăudate mare făcătorule de minuni Nectarie primește această puțină rugăciune de la noi nevrednicii robii tăi căci către tine ca la un adevărat izvor de tămăduiri și grabnic folositor și ajutător preaminunat scăpând și către sfânt chipul icoanei tale privind cu lacrimi fierbinți ne rugăm ție. Nectarie podoaba cea nouă a Bisericii săvârşind alergarea virtuţii a terminat Spăimântează cu adevărat cugetele drumul către cer. 1791 likes 5 talking about this 67 were here.

Nectarie este un centru privat de oncologie care are drept scop. Suntem o echipă tânără și motivată. 4398 likes 412 talking about this 190 were here.

Rugaciune catre Sf. Nectarie a fost și părintele Nectarie Vitalis S-a născut în 1930 ca al 16-lea copil din cei 17 din părin ți evlavio și. Treime din Eghina cunoscută ca Mănăstirea Sfântului Nectarie În 1960 a devenit preot iar din cauza problemelor de sănătate s-a mutat în 1965 în satul.

Centrul de Oncologie Sf. Slt Mihai Mihail nr. Şi nu numai pentru aceasta dar ne şi prelungim chinurile noastre.

Credem într-un sistem medical sănătos și tocmai de aceea am pus bazele acestei clinici care își dorește să să ofere servicii medicale de calitate într-un cadru modern cu un personal motivat și calificat. Veniți ucenicilor ai lui Hristos care însetați după împărăția cea cerească să îi aducem laude iubitorului nostru ocrotitor Sfântul Ierarh Nectarie. Sfântul Nectarie De Eghina 9 Noiembrie Hai Cu Noi.

Parohia Ortodoxă Sfântul Nectarie Dej Dej. Clinica Sf Nectarie Roman - Prețuim sănătatea. Sfantul Nectarie este cunoscut ca un facator de minuni mai precis un vindecator de boli de aceea venirea sa la Bucuresti prin sfintele sale moaste inseamna pentru noi o binecuvantare deosebita a spus Parintele Patriarh.

Rugaciune catre Sfantul Nectarie Vindecatorul de boli - O preasfinte si intru tot laudate mare facatorule de minuni Nectarie primeste aceasta putina rugaciune de la noi nevrednicii robii tai caci catre tine ca la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic folositor si ajutator preaminunat scapand si catre sfant chipul icoanei tale privind cu lacrimi fierbinti ne rugam. Sfântul Nectarie Motto-ul nostru Oamenii sunt grija noastră are la bază valorile în care credem și care ne călăuzesc în misiunea noastră de a oferi tuturor un act medical complet performant și accesibil. Teofilact Icoane Poze Icoane Care Plang Iasi Sfnectarie.

Ascultă aici înregistrarea audio. La 15 ani în 1945 a vizitat mănăstirea Sf. Centrul de Sănătate Sfântul Nectarie este o unitate sanitară cu personalitate juridică aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 ce are ca obiectiv dezvoltarea serviciilor medico-sociale pentru toți cetăţenii din Sectorul 6.

1 day agoPrăznuit în fiecare an pe 9 noiembrie SfNectarie este considerat făcător de minuni. Vezi sfinte durerile. Viața Sfântului Nectarie Taumaturgul din tinerețea sa și până la trecerea la Domnul la 8 noiembrie 1920.

Parabola Vulturului Parohia Sf Nectarie Taumaturgul. În al doilea rând fiindcă cel ce rabdă aici. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina. Este inmormantat in ctitoria sa de pe insula Eghina. Sfantul Nectarie a primit de la Dumnezeu darul minunat al facerii de minuni pentru cazurile de cancer si al infertilitatii din acest motiv a si fost numit Taumaturgul adica VINDECATORUL.

Sfântul Nectarie te dezleagă şi de viciul desfrânării beţie sau dependenţa de jocuri de noroc O altă minune a Sfântului Nectarie tot recentă s-a petrecut în 2009 atunci când racla cu moaştele sale a fost furată din incinta bisericii Mănăstirii Radu Vodă. Și mulțumindu-i pentru nemăsurata sa dragoste față. Mai întâi fiindcă dacă nu le răbdăm nu ascultăm.

şi întru luminările credincioşilor harul minunilor cel dat ţie de sfinţilor aşezând cortul său fără teamă se la Dumnezeu înţelepte care lucrează în desfată de pomul vieţii primind strălucirea dumnezeieştile tale moaşte. Se spune că el aduce vindecare celor bolnavi de cancer dar. Sfantul Nectarie Cuvântul Ortodox.

Viaţa şi Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie Din Eghina. Trebuie să le purtăm pe acestea cu răbdare. Sfantul Nectarie a murit in noaptea zilei de 8 noiembrie 1920.

Pagina oficială a parohiei Sfântul Ierarh Nectarie Dej. Nectarie - Pentru ce necazurile noastre sunt dese si succesive. De Sf Nectarie am auzit de la matusa mea vaduva fiind mergea mereu sa se roage la sfantne-a propus sa o luam pe cea mica si sa mergem la Manastirea Radu-Vodacand am ajuns acolo m-am indragostit de acel loc linistit am plecat de acolo cu o liniste sufleteascaparca pluteam si cu speranta ca copilul nostru se va face bine am luat si Acatistul Sf Nectarie pe care am inceput sa-l.


Sf Nectarie Aurora Sleeping Beauty Fictional Characters Character


Sf Nectarie Room Display French Wallpaper Grand Opening


Sf Nectarie Fb Petru Emanuil Hremaliuc Baseball Cards Icon Baseball


Pin On Broderie


Sfantul Nectarie Artwork Zelda Characters Character


Pin On Icoane Pe Sticla


Sf Ierarh Nectarie Icoana Realizate Pe Lemn In Stil Bizantin Cu Foita De Aur De 22k Dimnesiune 21x16cm Orthodox Icons Princess Zelda Zelda Characters


Sfantul Ierarh Nectarie Vindecatorul Sufletului Nostru Bolnav Si Indurerat Renaissance Art Orthodox Icons Zelda Characters


Parohia Sf Nectarie Taumaturgul Coslada Madrid Blog Archive 2 Decembrie Sfantul Porfirie Kavsokalivitul Orthodox Icons Byzantine Icons Saints


Pin On Sewing Projects


Adaugă Pin Pe Art


Sfantul Nectarie Este Prăznuit In Biserica Ortodoxă Pe 9 Noiembrie Prin Sfinţenia Ta Te Ai Arătat Fantană Zelda Characters Character Fictional Characters


Sfantul Efrem Si Sfantul Nectarie


Pin On Religie


Pin On Ikona


Pin By Cristina Pui On Sfantul Nectarie Cel Mai Iubit Zelda Characters Fictional Characters Princess Zelda


Pin By Lutulică On Sf Nectarie Orthodox Icons Orthodox Christian Icons Byzantine Icons


Pin By Cristina Pui On Sfantul Nectarie Cel Mai Iubit Baseball Cards Baseball Cards


Sf Nectarie Orthodox Icons Saints Mozaic

Previous
Next Post »